Ystävistä parhain-konsertti tulossa

Mira Kunnasluoto on laulaja ja puutarhuri, vuoden 2000 tangokuningatar. Kunnasluoto kiersi n. 10 vuoden ajan tanssikeikoilla, kunnes vuoden 2012 alusta siirtyi laulamaan gospelmusiikkia. Teini-iässä uskoon tullut Mira koki rauhan ja ilon palanneen elämäänsä laulamalla elämää sisältäviä lauluja Jeesuksen rakkaudesta. Mira kiertää seurakunnissa vierailuilla sekä kirkoissa konserttien merkeissä.

Vuoden 2017 mieleenpainuvin kappale löytyy Mira Kunnasluodon kolmannelta hengelliseltä albumilta Sinuun kun turvaan. Levyarvostelussa kappaletta kuvailtiin seuraavasti:

Aivan uskomattoman hienolla tavalla tuolilta pudottaa levyn keskimmäisenä lauluna ääneen puhkeava Kirkkaus kasvoista Kristuksen. Tämän Hannu Huhtalan säveltämän ja Hilja Aaltosen sanoittaman laulun on tiettävästi levyttänyt aiemmin ainoastaan Viktor Klimenko. Lattaritunnelmilla ja herkullisella akustisella kitaralla maustettu kappale kietoo vastaansanomattomasti mukaansa ja pitää tiukasti otteessaan aivan viimeiseen tahtiin saakka.

Mira Kunnasluodon Sinuun kun turvaan kuvastaa myös kokonaisuutena upeasti tämän hetken laadukkainta tarjolla olevaa hengellistä musiikkia. Kun levyllä yhdistyvät taitava, miellyttävän äänen omaava laulaja, syvälliset sanoitukset sekä laadukas tuotanto, ei lopputulos voi olla kuin upeaa kuultavaa.

Tietolähde: LupausNET

BLOGIKIRJOITUKSET